lördag 28 november 2009

Vi är inte tänkande varelser som känner efter - vi är kännande varelser som kan tänka!

All fakta idag har en gång varit en teori.


Majoriteten av vad konspirationsteoretiker förutspått tidigare har uppfyllts idag. Innan vi fick bevis för många hemska saker som skett var det många konspirationsteoretiker som varnade för dessa. T.o.m blev mördade för sina kontroversiella uttalanden. De vill ju tysta dem som förhindrar deras onda planer.



De konspirationsteorier som är mest kontroversiella idag finns det inget som säger att de inte kommer vara en accepterad sanning om ett antal år. Det finns ingen anledning att det inte kommer bli likadant igen. Konspirationsteoretikerna har rätt för de ser den stora bilden. Sen är det inte säkert att de har rätt på alla små detaljer, precis som att forskarna inte alltid är överens. I det stora hela dock så har de faktiskt rätt, även fast allt inte handlar om bevis...



Om man i livet tror att allting handlar om bevis så är man naiv. Bevis är något som vi själva i samhället har bestämt är den huvudsakliga regelboken som styr allt. Detta är total lögn. Det går aldrig att bevisa allt för det första. För det andra kommer bevis alltid att ändras med tiden helt beroende på hur man ser på dem. Dessutom har man genom bevis försökt gardera sig på principen, det som inte går att bevisa, FINNS INTE. Detta är nonsens.


----------------------------------------------------------------------------------------


Känn efter, låt inte bevis styra ditt liv.


Ingen människa behöver bevis för att inse att djurplågeri är fel.


Ingen människa behöver bevis för att inse att krig är fel.


Ingen människa behöver bevis för att inse att ens nära och käraste medmänniskor betyder mycket.



Du kan aldrig bevisa varför människor känner starka känslor.


Du kan aldrig bevisa varför människor älskar musik.


Du kan aldrig bevisa varför människor har så starka personligheter och verkligen brinner för vad de gör!


Du kan aldrig bevisa vad som gör dig till den du är!



Man bara ÄR... och detta gäller allt, och allt levande på hela jorden. Vi är alla lika, vi kommer alla från en och samma från början. Vi har blivit inlärda att fokusera på olikheter men vi är alla likadana, vi är alla människor oavsett kön, hudfärg, nationalitet, intressen, ambitioner osv.



Vi lever i en värld av frekvenser som David Icke beskriver. Den värld vi ser när vi tittar oss omkring är inte allt. Redan 1991 pratade David Icke om detta. Från år 2008 är detta accepterade teorier inom astronomiforskningen. Det kallas strängteorin och majoriteten av forskarna är överens om att vi lever i en värld med flera dimensioner och olika frekvenser. Likt kanalerna på en TV. En frekvens per kanal. Den verklighet du lever i är bara EN kanal, en frekvens av många. Vi är själva en egen frekvens. Det brukar ibland kallas för "själen", men man kan kalla det vad man vill.


----------------------------------------------------------------------------------------



Tre exempel från vardagslivet på hur detta fungerar.



1. Hypnos. Det finns ett klassiskt hypnostest, eller partytrick om man så vill. Det ser ut ungefär som följer: En pappa och hans dotter sitter mitt emot varandra på varsin stol. Han ser sin dotter klart och tydligt. Sedan hypnotiserar han pappan och säger till honom "Du ser inte din dotter, nu finns hon inte längre framför dig".


När han sedan vaknar till så beskriver han att han inte ser henne längre, fast hon egentligen sitter kvar. Hypnotisören tar då fram en armbandsklocka som har en liten ingraverad text på undersidan. Han håller denna bakom dotterns huvud och ber pappan att läsa vad som står. Han läser det utan problem.


Det som händer här är att hypnotisören stänger av den delen av pappans hjärna som "dekodar" eller läser av hennes närvaro. Vi är alla som ett hologram om man ser till vad hjärnan läser av och inte. Det är också därför människor med unika hjärnor kan läsa av andra frekvenser och dimensioner. Exempel på detta är de vi kallar medium som kan se energier och människor som gått bort.



2. Vi har alla hört historier om tvillingar eller mor och dotter som känner att de har starka band till varandra utöver det biologiska. T.ex En tvillingsyster känner en stark smärta i kroppen. Sedan visar det sig att på andra sidan jorden har hennes tvillingsyster råkat ut för en olycka på semesterresan i exakt samma ögonblick helt ovetandes av varandra. Hon upplever detta pga att två tvillingar väldigt ofta befinner sig på samma frekvens. Deras själar spelar på samma strängar, enligt strängteorin. Samma ton, samma kanal. De hör varandra, känner varandra. Likt när två TV- eller radiokanaler krockar med varandra, går in i varandra så det blir en störning. Helt oavsett hur långt ifrån varandra man är i den fysiska världen. Det spelar ingen roll för frekvenser är inte bunden till tid och rum. Detta stöds också i astronomiforskningen.



3. Alla människor har någon gång upplevt det som vi idag kallar för "corner of the eye-phenomenon". Det är när man upplever att man ser något i ögonvrån väldigt snabbt men när man tittar dit så är det borta. Det kan vara ett det blinkar till ett ljus t.ex. Detta är hjärnan som inte hänger med helt och hållet att läsa av omgivningen till det fysiska vi idag ser. Det blir nån mikrosekunds fördröjning. Under den korta tiden får man en blick av andra frekvenser, andra dimensioner. De som är mediala ser desto mer och längre om de bara väljer att göra detta, eller om de inte har lärt sig att slå av och på vad de vill ta till sig eller inte, vilka "kanaler" man vill titta på. Ibland upplever man även att man får en s.k. "deja vu"-upplevelse. Här har forskarna t.o.m slagit fast att det handlar om att hjärnan inte hänger med riktigt. Vad de inte nämner är ju dock att vi lever i en värld där vi går efter tiden. Tiden är en konstruktion som passar in i bara just denna frekvens vi lever i som vi kallar "verkligheten", den fysiska världen. Egentligen är vi alla flerdimensionella. Tiden är inte konstant och linjärbaserad som de vill få oss att tro. Det är också bevisat att tiden går olika fort beroende på vart i universum man befinner sig. Det är därför tiden på alla GPS-sändare i rymden konstant måste synkas om för att kunna visa vart man är på en GPS här på jorden. Om du åker till en stjärna och sedan tittar ner med kikare mot jorden, om vi låtsas att vi kunde se detta "i realtid" så skulle ni se när era föräldrar var själva små barn. Så varje gång vi upplever en deja vu får vi en oerhört kort inblick, en påminnelse till oss själva att våra personligheter, våra upplevelser, det som gör oss till de vi är, lever i egentligen i en mycket högre medvetandeform där varken tid eller rum styr och ställer, eller bestämmer vilka vi är eller vilka vi ska vara.


----------------------------------------------------------------------------------------



Allt detta anser inte forskarna är bevis, men det är lika rätt för det! Det är rätt därför att livet går inte ut på att bevisa allting.


Livet bygger på upplevelser.


Livet bygger på känslor.


Alla människor har någon gång haft en magkänsla om något. Magkänsla kan heller aldrig bevisas, det är en upplevelse. Om något känns fel, GÖR DET INTE bara rakt av. Ta reda på allt du kan innan. Ofta behöver man dock aldrig ens fundera... Framför allt inte när man ser den stora helhetsbilden.



Om en forskare eller högt uppsatt person säger åt dig att döda dina husdjur för att de sprider pesten gör du det då utan att tveka?



Om en forskare eller högt uppsatt person säger åt dig att hoppa utför ett stup gör du det då utan att tveka?



Om en forskare eller högt uppsatt person säger åt dig att ta ett vaccin som miljoner andra människor skriker NEJ NEJ TA DET INTE, skulle du ta det då utan att tveka?



Om du som vaktsoldat under andra världskriget blir tillsagd att skjuta alla som försöker fly från koncentrationslägret, gör du det då utan att tveka?



Om du aldrig tvekade har du blivit så hjärntvättad att du enbart ser denna linjärbaserade världsbilden och blundar helt för den stora verkligheten. Dvs att vi är själar, vi är känslor, vi är med djuren, vi är med naturen, vi är allt bara vi inser det och vi har all tid i världen att göra vad vi vill, att vara den vi vill, känna det vi vill och prioritera det som är viktigt i livet.


----------------------------------------------------------------------------------------


Det som är vårt hinder är denna världen vi ser framför våra ögon där vi tvingas jobba, plugga och slita för att överleva. Vi är slavar, fast vi får skaffa vårt eget hem och köpa vår egen mat. istället borde vi leva i en resursbaserad värld där pengar inte styr något, eftersom pengar inte finns. Alla människor kan då få en plats att bo och allt de behöver för att överleva. Dessa resurser FINNS, men undanhålls av de stora ekonomier/företag som styr denna världen. De skapar en illusion av att vi har så väldigt begränsade tillgångar. I det perfekta samhället så är ingen är fattig, ingen dömer någon, ingen behöver vara elak för människan, djuren och naturen är det som är det enda viktigt då. Vi skulle kunna leva så NU om alla bara insåg det. I vårt nuvarande samhälle däremot är det bara pengar som styr allting, men ingen kan ta ifrån oss vad vi tänker, vad vi känner, vad vi vill och vi lever för evigt!!! I det perfekta samhället fick alla människor uppnå sin fulla potential, lära sig vem man verkligen är som människa, inte vem man BÖR vara. Alla kunde få finna precis vad man vill med sitt liv utan några som helst begränsningar. Maskiner kan sköta 95% av alla sysslorna som idag kallas "jobb". De har redan börjat ta över och det är BRA för det friar oss människor från dessa ofta tråkiga sysslor, men det uppfattas som dåligt eftersom folk förlorar ett jobb som samhället kräver att man ska ha. Detta är urdumt. Vi är alla energi, och energi kan aldrig försvinna, det har Einstein bevisat. Den energin är vår drivkraft, den definierar vilka vi är och vad eller vilka vi älskar. Den försvinner aldrig, det är bara vår fysiska kropp som tar slut efter en tid här på jorden. Låt aldrig detta samhälle och denna lilla världsbild styra dig och ditt liv. Du kan ta dig loss från detta idag. Se världen som den verkligen är och du kommer inse att det kan ALDRIG vara på något annat sätt!



"Vi är inte tänkande varelser som känner efter,

vi är kännande varelser som kan tänka."



/Hjärnforskaren Jill Bolt Taylor


Jill Bolt Taylor's powerful stroke of insight!