fredag 13 november 2009

Viktiga länkar!

* Snilleblixtens Blogg
Ännu en som vågar säga sanningen. "Jag är en livsforskare som forskar och ger svar kring livets djupaste gåtor och mysterier! Skiljer lögnerna från sanningen, det onda från det goda! Välkomna, kära älskade vänner! ÖPPEN DEBATT!"

* Kevin 4 år fick vaccin mot svininfluensan - föll i koma och slutade andas!
I Onsdags fick Kevin 4 en spruta mot svininfluensan. Två dagar senare föll han i koma och slutade att andas. -
Jag var helt säker på att han var död säger mamman Mia Brolin. Läkarna uppgav också att Kevin inte är unik: - Han är det andra fallet idag.

* Vaccintillverkarnas hemliga avtal binder regeringen till TYSTNAD!
Från Jane Burgermeisters sida theflucase.com: Tystnaden i media kring vaccinrelaterade dödsfall beror på hemliga avtal med vaccintillverkarna.

* Vitamin D stoppar svininfluensan och INGEN forskning bevisar att vaccinen fungerar!
Dr Joseph Mercola förklarar i en kort video hur fel det är att vaccinera sig och hur man enkelt kan undvika svininfluensan genom att få i sig vitamin D och D3 istället. Han berättar även precis vad du kan göra om du redan har influensa och är orolig. Dr Mercolas hemsida om svininfluensan.

* Propagandan om svininfluensan når nya höjder
Sidan "Konspirationer och sanningar" tar upp de senaste skandalrubrikerna i media!

* Dr Teresa Forcades - Bell Tolling for the Swine Flu
(TERESA FORCADES, doctor in Public Health, reflects on the history, and gives scientific data, of A type flu and lists all the irregularities related to this subject.) "
Den mest överskådliga och sansade beskrivningen av svininfluensa/vaccin jag sett hitintills. Ta er tid att se alla 6 delarna och sprid vidare." /Cecilia

* Dr Rauni Kilde on Swine Flu Conspiracy
(Ret Chief medical Officer for Finland condemns the Swine Flue issues and explores other related matters.) Finlands tidigare hälsominister Rauni Kilde bekräftar i detta klipp det som David Icke säger här

* Bakgrunden till svininfluensaviruset - The New England Journal of Medicine
1957 försvann viruset helt från människor. 1977 återkom det efter ett laboratorieförsök. Viruset var innan helt ofarligt för människor förutom vid utbrottet i Fort Knox 1976. Läsvärt!

* En gravid tjej död efter vaccinering mot svininfluensa
"En vän till henne hade varit inne och tagit vaccinet och blev kraftigt sjuk inom kort. Det gick så illa att hon fick hjärtstillestånd och dog."

* 20-årig tjej i Norge dog efter vaccinering
"En kvinna i 20-årsåldern från Oslo dog i lördags, tre dagar efter att ha vaccinerats mot svininfluensa, detta enligt det norska läkemedelsverket i ett Pressmeddelande."

* Konspirationsteorier är bra för samhället.
"Bemötandet av alla som är tveksamma till massvaccinationen mot svininfluensan har gått in i ett nytt skede. Taktiken verkar nu vara att försöka förlöjliga alla som är emot en massvaccination och klassa dom som konspirationsteoretiker. Vad många glömmer är att konspirationer faktiskt finns, alltid har funnits och alltid kommer att finnas.."

http://www.vaccinationsfaran.se
En bra svensk sida som mycket detaljerat tar upp de viktigaste aspekterna kring vaccinet. Här finner du även en JK-anmälan mot svininfluensan och användningen av vaccinet.

http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com
En mycket bra svensk sida som tar upp allt av intresse för allmänheten. I skrivande stund ligger fokuseringen på svininfluensan och vaccinet. Läs dessa inlägg!

http://www.theflucase.com
Mycket seriös sida med med Jane Burgermeister i spetsen som samlat massa viktiga artiklar och annat material som behövs för att vi ska lättare se hela bilden. Se även denna oerhört viktiga intervju med Jane Burgermeister där hon berättar om de kommande tvångsvaccinationerna. Här skrivs det också mycket om de svenska medierna som nu ljuger värre än någonsin. Ta del av detta. Det är oerhört viktig information. "Swedish media reporting fake swine flu cases to scare population"

Dr Joseph Mercola - Swine Flu Special Alert
Mycket viktig och seriös informationssida av Dr Joseph Mercola. Här finns de senaste nyheterna kring svininfluensan. Falska rapporter avslöjas och all verklig fakta som går att finna redovisas. Ta del av Joseph Mercola och Barbara Loe Fisher när de berättar hur viktigt det är att INTE alarmeras av svininfluensan utan vaccinet. Lyssna på detta!!!

Artikel om läkare som förbjuds att prata om massvaccinationerna
Läkare tillåts svara sanningsenligt på frågan om de tänker vaccinera sig själva. Däremot får de inte uttrycka någon kritik mot själva vaccinationskampanjen om en patient frågar...

Pågående diskussion om vaccinationerna på SVT Forum - Debatt

En av de få diskussionsforum som hittills verkar vara rent från censur och borttagna inlägg. Aftonbladet och Expressen raderar konstant det som folk skriver. Inlägg som dessutom ligger under artiklar som talar direkt emot det man själv berättar. Diskussionerna på SVT pågick som mest den första kvällen och natten. Därefter togs hela tråden bort av SVT. Förmodligen gick de till ansvarig utgivare som gav sitt OK, för 24 timmar senare var den tillbaks. Tack för det SVT. Håll gärna denna tråd levande, för diskussionen vidare. Låt folk få komma till tals även framöver SVT!


David Icke - Swine Flu, Mass Vaccinations & G20 September 27th 2009
En mycket bra intervju med David Icke i svenska Red Ice Radio. Denna kan jag varmt rekommendera till alla som verkligen vill veta hela sanningen om svininfluensan, vaccinet och mycket annat. Besök sidan eller högerklicka på denna länk och spara ner. Den är i mp3-format och därmed perfekt att lyssna på i mobilen eller iPodden.

Alex Jones Tv The Bird/Swine Flu Deception!! October 12th 2005
Alex Jones från http://prisonplanet.tv berättar om faran med vaccin och den då aktuella fågelinfluensan. Han tar även upp hur media konstant förvränger vårt undermedvetna.

David Icke talks to Freedom Central in Amsterdam, September 2009
Den kanske viktigaste intervjun med David Icke. Den kanske viktigaste intervjun någonsin punkt! Här finns i princip allt du behöver veta. Öppna dina sinnen bara!

The Obama Deception (Full Movie)
Ni som fortfarande tror att Barrack Obama är den stora räddaren här i världen, tänk efter en gång till. Se denna dokumentär som krossar myten om att Obama är här i allas vårt bästa intresse. Fyra miljoner visningar och 32000 röster med betyg 4,5 av 5. Detta är inget man bör blunda för!

http://www.zeitgeistmovie.com
Zeitgeist är två av de bästa dokumentärer som gjorts för att lyfta fram den verkliga samhällsbilden. Här finns både film 1 (The Movie) och film 2 (Addendum) med valbar undertext. Båda är cirka två timmar. Detta är mycket stora mängder viktig information så ladda ordentligt!


Mer länkar kommer fyllas på med tiden förstås!