lördag 28 november 2009

Spanska sjukan orsakades av massvaccination

De som propagerar för massvaccination brukar prata om den s.k. spanska sjukan och skrämmas med denna, men ingen nämner hur denna uppstod eller vad som egentligen hände.

Alla läkare och människor som levde vid tiden för spanska sjukan 1918, berättar att sjukdomen hade symptom liknande de man får av tyfus, difteri, lunginflammation, smittkoppor, förlamning och alla andra sjukdomar som människor hade VACCINERATS mot omedelbart i samband med första världskriget. Nästan hela befolkningen lyckades de injicera/plantera detta "frö" som innehöll ett tiotal farliga sjukdomar - eller giftiga serum. När sen alla dessa sjukdomar började bryta ut på en gång var det en tragisk syn. Men leker man med elden så...

Pandemin höll i sig i två år, och detta mestadels pga läkare som med fler giftiga vaccin försöka dämpa symptomen. Det gjorde förstås bara saken värre. Den viktigaste lärdomen här är att de människor som fick denna influensa VAR DE SOM VAR VACCINERATS. De som inte vaccinerat sig klarade sig bra. De fick bli hjältar och hjälpte många sjuka i de då oftast tomma städerna.

En stor anledning till att så många människor dog i samma tid som detta skedde beror inte i första hand på denna influensa utan helt enkelt på det faktum man på den tiden inte hade antibiotika eller dyl. för att ta hand om vanliga inflammationer/infektioner. Influensan i sig var sällan huvudorsaken. En annan stor anledning är den sämre hygienen och den näringsfattiga maten. Det kan jämföras med idag när det skrivs att folk dör av svininfluensan. I minst 92% av fallen har de andra svåra komplikationer som man kan garantera är den egentliga dödsorsaken. Influensaliknade symptom behöver inte vara influensa..

Människor kan inte förorena kroppen med gifter utan att orsaka sjukdom. Därför är många skeptiska till vaccin, och just vaccinet mot svininfluensan och hela propagandan luktar 1918 och 1976 all over again...
Det fattas bara att det kommer fler påhittade sjukdomar inom kort med varsitt vaccin emot dessa och sen till slut bryter det ut likadant. Då startar de nog tredje världskriget också så har vi gått hela varvet runt.

Läs mer om spanska sjukan här nedan: