söndag 16 oktober 2011

Meningen med Elenin - Något fantastiskt är på väg till jorden!

Idag, den 16 oktober 2011 är en väldigt speciell dag för hela mänskligheten. kl 20:50 ikväll svensk tid ska ni titta upp mot himlen och se om ni ser eller upplever något annorlunda. Ikväll kommer mänsklighetens uppvaknande nämligen att kicka igång på allvar. Dessa Wallstreet-protester som uppstod häromveckan skedde inte av en slump. Mänskligheten vaknar upp och ser på världen med nya ögon. Vad är det för liv jag har levt egentligen? Vem är jag? Vad är meningen? Det måste finnas något mer….Det gör det! Vi måste komma överens med tanken att: Livet vi har levt var aldrig menat att bestå för evigt. Det är bara ett trappsteg på vägen i vår utveckling. Nu är det dags för nästa steg i evolutionen. Det kommer att bli fler protester och fler människor som går ut på gatorna som nyvakna och metaforiskt gnuggar sig ögonen när de plötsligt ser världen och livet med nya ögon.

Det är ett objekt på väg mot jorden som har fått namnet "Elenin". När den hittades i december 2010 trodde man att det var en komet. Allt pekar nu på att det inte är en komet, utan något mycket mer spännande. Jag kommer att gå igenom längre ner några bevis för att detta omöjligt kan vara ett random objekt från rymden. Först vill jag börja med att lugna alla er som är rädda för saker som kommer mot jorden. Det räcker att ni vet om dessa två saker:

1. Beräkningarna visar att Elenin är så liten att man knappt skulle snubbla över den om den låg i vardagsrummet.

2. När Elenin befinner sig närmast jorden ikväll kommer den vara över 35 miljoner km bort. Månen är 386.000 km bort för att ta ett exempel.

Beräkningarna berättar att Elenin kanske inte är större än en brödrost :)
Den är liten och den är långt långt bort. Det finns absolut ingen anledning till oro och den kommer inte att krocka med jorden. Ni kan vara helt lugna!

Följdfrågan lyder förstås: Om den är så liten, hur har vi ens upptäckt den? Jo, för om ni ser på bilden nedan så ser det ju faktiskt ut som en komet. Det är något som liknar gaser runt objektet men Elenins massa är väldigt liten.



Elenin är här av en anledning. Elenin har ett budskap och det är direkt kopplat till vårt uppvaknande. Elenin är med och höjer mänsklighetens medvetande. Jag skrev i februari om den universella cykeln som pågår fram till den 28 oktober i år. Den 28 oktober börjar en ny tid, enligt våra förfäders kalender. En tid där vi inte räknar "tid" på samma sätt längre. Läs gärna det igen 11 Februari 2011 - Nu börjar den Universella cykeln!

Idag, den 16 oktober 2011 representerar de sista 13 dagarna i den universella cykeln. Det är betydelsefullt eftersom den heliga kalendern Tzolkin som består av dessa 260 dagar som går runt om och om igen började från 1 den 11e februari och pågår till den 28 oktober i år. Tzolkin består av 20 dagtecken och 13 energiladdningar som går runt om och om igen. Idag börjar energiladdning 1 av 13 - Initierar. Början, nystarten! Det är alltså en perfekt dag för nytänkande, en perfekt dag för uppvaknande. Det är som ett skrivet manus till oss. Evolutionen följer ett schema.

Den universella cykeln och kalendern Tzolkin är delar av det som kallas för Mayakalendern. Mayakalendern beskriver inte tid, den beskriver evolutionens utveckling. Det har inget med jordens undergång att göra, detta är en myt. Det är inte slutet på jorden (end of the world) utan det signalerar slutet på en tidsålder (end of the age). Det är en felöversättning i många texter världen över där det står "world" istället för "age" som det står i ursprungstexterna. Vi går in i en ny tidsperiod här på jorden. Vi har fått lära oss att civilisationen började för cirka 4000-5000 år sedan. Detta är inte sant. Livets utveckling går i cykler och våra förfäder förstod detta.

Jag berättade i februari att det kommer ske 20 gånger fler förändringar på bara dessa 260 dagar i jämförelse med den tidigare cykeln. Det stämmer verkligen och utmaningen för mänskligheten är nu att inse att vi kan aldrig bemöta dessa förändringar eller lösa dessa bekymmer med samma gamla tankesätt som vi gjort tidigare. Vårt gamla sätt att leva, vårt gamla sätt att tänka räcker inte till längre. Tankarna har inte samma makt över oss. Tankarna är ett verktyg, vi är inte tankarna. En snickare är inte sin hammare. Vi uppmanas att hitta känslan och intuitionen istället. Dessa ska vara vår guide, inte tankarna. Det här är varför mänsklighetens uppvaknande är något efterlängtat och fantastiskt.

Man upptäckte Elenin första gången i december 2010. Det motsvarar den. s.k. 7:e dagen i den förra cykeln (13:e energiladdningen). Allt som sker i den 7:e dagen är de stora förberedelserna inför vad som kommer att ske i nästa cykel (dvs denna cykel). Den 11:e oktober 2011 (häromdagen) började den 7:e dagen i denna cykel. Väldigt passande nog kommer Elenin hit precis då i perfekt synk med evolutionen.

kl 20:50 ikväll är Elenin närmast jorden. Kl 19:50 GMT-tid (jag att hoppas jag räknat rätt!) Jag tror att vi i Sverige ligger en timma före GMT!

Våra förfäder pratar om en profetia som beskriver ett blått sken, en blå stjärna på himlen som ska komma vid kalenderns slut eller vid "tidens slut". Det beskrivs absolut inte som något farligt utan snarare som "något underbart". "Blue Star of Hopi" kallas profetian. Elenin kanske kan vara denna "blå stjärna" med tanke på den tidpunkt som objektet är på väg hit. Tänk om Elenin syns på himlen ikväll och lyser starkt blått. Det vore häftigt. Det kanske inte syns något alls, det får vi se. Det skadar ju inte att gå utanför dörren en stund och titta! Oavsett så befinner sig Elenin nära oss ikväll och den kommer höja vårt medvetande!

Om profetian stämmer får vi se, men detta är något som människor har väntat på i ca 13.000 år. Siffrorna bekräftar faktiskt också att detta objekt har en omloppsbana på 13.000 år, men man har också räknat ut att den har inte varit här tidigare. Det finns alltså tecken på att objektet har skickats iväg från någonstans, troligtvis från vårt solsystem (kanske från jorden eller mars?) och nu återkommer som en boomerang 13.000 år senare. Det väcker också många intressanta frågor förstås och låter väldigt otroligt. Det är siffrorna, det är matematiken som berättar detta!

Siffran 13.000 år är också väldigt intressant eftersom man har upptäckt att pyramiderna i Giza, templen i Peru, Kambodja och många många fler ställen på jorden, faktiskt är minst 12.500 år gamla. Det tydligaste exemplet är Baalbek i Libanon där det finns 1500 ton tunga stenar, perfekt skurna, geometriskt formade. Det är rektangulära jättebumlingar! Dessa stenar kan vi inte ens lyfta me de bästa lyftkranarna vi har idag. Vad gör de där? Och varför verkar de också vara minst 12.500 år gamla? Jag är personligen övertygad om att vi människor tidigare har haft en avancerad civilization här på jorden för minst 12.000 år sedan. Något hände oss människor för 11-12.000 år sedan. Man brukar prata om attAtlantis föll. Plato berättade om en stad som sjönk. Forskarna vet idag att vi hade en istid som tog slut då och man har gjort beräkningar på att havsytan steg i genomsnitt med över 120 meter världen över. Det är väldigt mycket! Idag kan man dyka utanför Japans kust, utanför Kuba och utanför Sri Lanka och faktiskt upptäcka pyramider och häftiga andra byggnader på havsbotten. Något otroligt häftigt inträffade när Tsunamin slog till i december 2004 då människorna vid berörda kuster såg att vattnet gick undan och plötsligt kunde alla se med egna ögon en stad som tittade fram från havsbotten. En sak är säker, vi har inte fått veta allting om vårt förflutna. Sanningen om vilka vi människor är och vår riktiga historia kommer att tas fram i ljuset. Jag rekommenderar varmt att ni ser dokumentären: Quest for the Lost Civilization av Graham Hancock. Länk här: Quest for the Lost Civilization

Åter till Elenin och de fantastiska siffror man får fram när man gör beräkningar på detta objekt. Det är detta som verkligen gör att Elenin sticker ut i mängden av kometer, asteroider och andra objekt där ute i rymden. Dessa beräkningar är baserade på data som kommer från JPL-databasen. Det är en databas som hela världens amatörastromoner kopplar sig till och bidrar med allting som man upptäcker. I den tid vi lever i nu kan man över internet hyra ett teleskop och styra det hemifrån för att på det sättet göra egna observationer med hela stjärnhimlen till sitt förfogande. Detta är precis vad Elenins upptäckare, Leonid Elenin, själv gjorde. Se bild nedan på hur JPL-databasen kan se ut:


Denna databas är bland det mest demokratiska vi har att tillgå. Vi kan lita på denna datan. Varför? Jo, för att om denna data inte stämde så skulle man inte kunna skriva in t.ex. ”Jupiter” i systemet och vips så förflyttar sig teleskopet till Jupiter och placerar den exakt i teleskopets mittersta synfält. Om datan vore felaktig så skulle ingen kunna hitta alla planeter och stjärnor. Då måste man veta exakt åt vilket håll man ska titta och ställa in det manuellt. Detta är en viktig faktor med dessa beräkningar. Vi kan utgå från att de stämmer. Vi kan lita på datan som beräkningarna utgår från.

Man gör beräkningar gång på gång och samma siffra återkommer hela tiden. Denna siffra är 19,5 som i beräkningarna på Elenin återkommer flera gånger. Detta är fantastiska odds, det händer bara inte. Jag vill säga till er skeptiker där ute att det hade kunnat vara vilken siffra som helst som återkommer om och om igen. Det är oddsen att exakt samma siffra återkommer om och om igen som är intressant, inte vilken siffra. Siffran 19,5 är däremot intressant. 19,5 är numret som citat “definierar det universum som vi alla lever i” dvs det är en siffra som återkommer i matematiska formler inom hyperdimensionell fysik. Det är en siffra som sitter som en permanent byggsten i allting i universum. Siffran 19,5 är nyckeln till alla våra bekymmer i världen idag. Om vi kan bemästra hyperdimensionell fysik blir allt det omöjliga plötsligt möjligt. Fantasi blir verklighet. Ett tydligt exempel är fri energi. Tänk vad fri energi skulle göra för hela jorden. Det finns många fler lika klockrena exempel. Definitionen av hyperdimensionell fysik i geometrisk form motsvarar två stycken ”tetrahedron” ihoptryckta i varandra. En ”tetrahedron” är formad som ett Tetrapak. Se bilden nedan:



När man placerar två tetraheadron's i varandra (tänk två "tetrapak" ihoptryckta in i varandra) så uppnår man vakuumets struktur, dvs den minsta byggstenen i universum.

När man placerar dessa i en sfär så kommer de att definiera den sfären och de energipunkterna både ovan och nedan i 19,5 graders vinkel. Se bilden nedan:



Har vi inte sett denna symbol förr eller vad säger ni? Se bilden nedan:



Elenin har byggstenen för universum inbäddad gång på gång. När jag säger att Elenin påverkar mänsklighetens uppvaknande och höjer vårt medvetande så syftar jag på faktumet att Elenin exponerar oss inför de varelser vi egentligen är. Vi utsätts för dessa frekvenser, vi utsätts för 19,5 Tetrahedron-energier och det gör att vi alla påverkas och väldigt många kommer i ett ögonblick att börja minnas vilka de är, vad som är egentligen är viktigt här i livet. Ett minne väcks till liv, ett minne om att vi faktiskt är universums skapelser men också att vi skapar vår egen verklighet och allt vad det innebär. Vi är inte offer i den här världen, vi är skapare av denna värld, vi är skapare av denna upplevelse!

Som jag sa, det kunde varit vilken siffra som helst, men nu ”råkar” det ju vara 19,5 som återkommer igen och igen. Vi tar en titt på beräkningarna nedan:


1. Elenin är närmast jorden exakt klockan 19:50 GMT-tid. Det är första 19,5 som uppkommer. Oddsen för att det ska ske är: En chans på 1440. Det är ju ganska normala odds. Chansen finns ju fortfarande.


2. Nästa 19,5 upptäcker vi också precis när Elenin är närmast jorden. Detta är jordens vinkel i förhållande till jordens omloppsbana och Elenins samma motsvarande vinkel exakt kl 19:50 GMT idag. Denna vinkel är 19,5 grader. Se bilden nedan:


Oddsen för två 19,5 på samma objekt är:




En chans på nästan 300.000!!

1. När Elenin först hittades gav den ifrån sig ett visst ljus, som alla andra objekt. Det ljuset mäts på den s.k. astronomiska magnitudskalan. Läs mer om den här: Vad är magnitudskalan

2. När Elenin upptäcktes första gången i december 2010 hade den en ljusstyrka på exakt 19,5 magnitud.


Om vi då först räknar ut oddsen för att upptäcka Elenin på exakt 19,5 magnitud:


Det är en chans på 452. Nu är vi däremot uppe i tre olika 19,5 direkt kopplat till Elenin.

Oddsen för nu totalt tre 19,5 på samma objekt är däremot:


En chans på 1.356.000.000! (över en miljard!)
4. Bilden nedan visar Elenins inträde i solsystemet och tillbaks.


Denna vinkel är 1,84 grader. Äntligen kanske mönstret bryts. Det börjar bli lite galet nu :) MEN om man tar 360 grader och delar med 1,84 så får man fram 195. 19,5 igen alltså. Bilden nedan visar den exakta vinkeln i rött. Svårt att läsa dock, men det står 1,839.. osv


Vad är då oddsen för fyra 19,5 på samma objekt?



Oddsen för fyra 19,5 på samma objekt är en chans på 264.420.000.000!!!
Tvåhundrasextiofyra MILJARDER!

Nu börjar det nästan bli absurt, men det tar inte slut här. Den 11:e september var Elenin närmast solen. Det är också intressant. Varför skulle ett objekt som kommer långt bortifrån ”råka” vara exakt närmast solen precis den 11:e september? På 10-årsdagen. Det är ett datum som bara vi människor här på jorden har en koppling till. När Elenin var nära solen fick vi exklusiva bilder från en pågående CME (solstorm) precis när Elenin far förbi. Om det hade varit en komet hade den förmodligen smält eller försvunnit helt. Det är en rejäl smäll att få en solstorm över sig. Denna händelse finns det film och bilder på. Se filmen här och bilder nedan:



Runt Elenin avslöjas plötsligt en Tetrahedron. Ser ni? Det är solstormen som lägger sig som ”byggdamm” ovanpå Elenin. Denna Tetrahedron är totalt 482.800 km från ena till andra sidan. Detta pyttelilla objektet Elenin visar sig ha en tetrahedron-sköld runt sig som sträcker sig 241.000 km åt vardera håll. Det är lite större än ett vardagsrum om man säger så. Eftersom en Tetrahedron är direkt kopplad med 19,5 har vi nu fem 19,5 på samma objekt och de beräkningarna behöver jag inte ens redovisa. Vi är uppe nu i en chans på triljonen att Elenin är ett slumpobjekt från rymden. Det är dags att börja släppa lite på skeptisismen nu och inse att Elenin inte är en komet. Elenin är skickad till oss för att anlända närmast jorden klockan 19:50 GMT-tid (20:50 svensk tid) ikväll. Det finns en anledning till varför någon vill skydda detta objekt såpass att den är utrustad med denna enorma tetrahedron-sköld. Ett hyperdimensionellt skydd. Den kanske har varit skyddad från kosmisk strålning, asteroider och andra attacker under de 13.000 år som den färdat och nu är tillbaks helt intakt. Jag tänker stanna här med Eleninpresentation. Det finns oändligt mycket mer att berätta men ni kan själva ta en titt på Richard C Hoaglands presentation från ”Awake and Aware”-konferensen i september i år på denna länk: indigoplatformstv.com (kostar 10$) men vänta annars ett litet tag så kommer den snart upp gratis på YouTube: Tack Richard för allt ditt hårda arbete! Richard C Hoaglands hemsida
Slutsatsen är den att Elenin är något fantastiskt och det är bara början på mänsklighetens uppvaknade. Det tackar vi för, även om vi inte riktigt vet vem vi ska tacka. Det kan ju faktiskt vara vi själva som har skickat ut Elenin en gång i tiden. Vi har varit duktiga! Den kommer fortsätta att påverka oss framöver också genom dess placering i förhållande till jorden och de andra planeterna med ett syfte: Höja jordens frekvens och höja mänsklighetens medvetande. Det finns inget att vara rädd för. Vi får försöka att lugna alla som inte förstår vad som händer. Som sagt, det kommer bli fler protester och fler människor som går ut på gatorna och nyvakna metaforiskt gnuggar sig ögonen när de plötsligt ser världen med nya ögon.
Något fantastiskt händer här på jorden. Vänta och se bara!