torsdag 20 oktober 2011

Elenin idag och framöver!

Jag vill först tacka ni underbara människor som stod med mig på klockslaget i söndags och välkomnade Elenin inför en klar stjärnhimmel. Ett minne för livet som jag alltid kommer ha med mig. Tack!
Det enda som var lite trist är att Elenin inte verkar vara denna "Blue Star of Hopi"-profetian som jag själv hoppades. Omloppsbanan är fortfarande 13.000 år och allt häftigt som det innebär. När jag pratar om profetian menar jag enbart att Elenin skulle lysa blått på himlen. Det hade varit en trevlig bonus! Man har dock inte funnit bevis för detta innan så det var inte oväntat, men det visuella gör faktiskt ingenting alls. Vi vet nämligen att Elenins budskap handlar inte om fyrverkerier utan om hyperdimensionell fysik med siffran 19,5 i fokus. Detta vet vi garanterat och det är detta som vi ska ta med oss.

De 19,5-kopplingar som skedde i söndags är inte i samma utsträckning en hyperdimensionell effekt likt den som startade wallstreet-protesterna utan snarare ett symboliskt budskap för oss på jorden att tolka. Däremot så öppnades jordens energipunkter i söndags vid den tidpunkten och är nu mer redo än någonsin att ta emot dessa hyperdimensionella frekvenser från Elenin. Ni kan se den 16:e oktober lite som att dörren öppnades och nu kan energin flöda in fritt!

Samma dag som Elenin passerade jorden stod HUNDRATUSENTALS människor samlade i städer och byar runt hela jorden för att protestera mot den ökande omänskliga behandlingen av människor från dessa sjuka människor (dvs Illuminati, som består av mindre än 1% av mänskligheten) men som samtidigt äger 99% av hela jordens rikedomar. Från London till New York, till Denver, till San Francisco, till Tokyo, till Sydney, till Rom… till Washington DC i en aldrig tidigare skådad global massrörelse som BÖRJADE precis när Elenin var i 19,5 graders vinkel i förhållande till jorden och solens linje den 17:e september 2011.



Beräkningarna på den hyperdimensionella fysiken berättar för oss om de nästkommande stora effekter här på jorden som kommer att höja mänsklighetens medvetande.
I dag vet vi om minst tre tillfällen framöver som är intressanta:

1. Den 20-21 oktober 2011 (ikväll och imorrn!) kommer Elenin att vara i EXAKT 90 graders vinkel i förhållande till jordens/solens linje. Det är bara att hålla i sig redan nudå och se fram emot en väldigt spännande fredag och helg!

2. Den 11:e november 2011 (11 11 11) kommer Elenin att vara i linje med ALLA de inre planeterna samtidigt (Jorden, Merkurius och Venus) varav Venus snurrar baklänges och har enligt beräkningarna en MASSIV kontroll över hela det inre solsystemets hyperdimensionella fysik. Detta kommer vara en fantastiskt spännande dag utan tvekan!

3. Den 23:e november 2011 kommer Elenin att vara EXAKT i linje med jorden OCH solen samtidigt. Wow! Om ni inte känner av någon förändring innan lär ni definitivt göra det då, hehe

Jag kan nu även meddela att hela Richard Hoaglands presentation om Elenin nu finns gratis på YouTube på denna länk: The Meaning of Elenin - Richard Hoagland Awake and Aware Sept 24th 2011

Videon är i 13 delar men om man utgår från den där länken (en playlist) så spelas alla efter varann i korrekt ordning!
Här nedan är del 10 av 13 inbäddad bara som ett litet smakprov!


Elenins effekter har bara precis börjat. Det ska bli otroligt spännande framöver. Håll koll på er omgivning så kommer ni snart märka att det verkligen händer saker med människor. Uppvaknandet har börjat på allvar. Vänta får ni se!

Siffran 11 är något positivt

Siffran 11 återkommer tydligt igen den 11:e november som ni märker. Jag har ju skrivit tidigare om siffran 11 och kopplingen till Illuminati. Läs mer om Illuminati här under rubriken Illuminati - Vilka är de? Illuminati har garanterat haft planeringer för just denna dag, då för att såklart försöka motverka vårt uppvaknande men samtidigt också för att genomföra sina ritualer. Ni måste förstå att Illuminati har själva lärt sig att bemästra hyperdimensionell fysik och de har sedan behållt denna kunskap för sig själva och använt det till deras onda planer. De har fått ta del av denna information och kunskap sedan minst 50 år tillbaks och har använt den enbart för sin egen egoistiska vinning. Siffran 11 är alltså egentligen något positivt inom hyperdimensionell fysik. Det som Illuminati har gjort är att omvandla den positiva energieffekten till en negativ, som t.ex. den 11:e september år 2001 då de lyckades få oss alla att starkt påverkas av denna stora negativa händelse. Det var alltså EGENTLIGEN tänkt att 11:e september 2001 skulle vara en positiv dag för mänsklighetens uppvaknande. Den gången däremot så vann den onda sidan och vi gick in i en period av mörker. Detta kommer INTE att ske igen, de har förlorat sin makt nu. Minst 80 länder världen över har gått samman för att motarbeta dem. De har snart bara kontroll över politiker och media. När den makten också försvinner är det bara en tidsfråga innan sanningen börjar sippra fram till oss alla. De ursprungliga bevararna av denna kunskap och information kring hyperdimensionell fysik heter "Horus följeslagare". De är alltså GODA människor som hållt på denna information fram tills idag då fysikens lagar tillåter denna förvandlig till "den nya jorden" där människorna åter hittar sig själva och börjar återgå till att leva som de varelser vi är egentligen. Först då är vi mogna för gyllene tidsålder. Det egoistiska tänkandet måste bort. Mänskligheten måste vara redo för att bemästra denna kunskap i syfte att gynna mänskligheten. Inte att nyttja den för sin egen vinning som Illuminati har gjort. Jag lägger bara in detta i sammanhanget angående datumet 11 11 11 som kanske låter skrämmande för er som är pålästa om Illuminati. Vi ska absolut inte vara rädda. Vi ska bara vara mottagliga för universums positiva energier den dagen, för det övervinner allt negativt 100 gånger om.

Khadaffi, Norge-attackerna och Elenin


Ni har säkerligen också märkt att den stora nyheten för dagen är "Khadaffi mördad". Det intressanta att lägga in i sammanhanget är faktumet att Khadaffi innan Libyen-attackerna hade själv börjat vända sig EMOT Illuminati som han tidigare har varit endel av i alla dessa år. Han ville inte vara med och leka längre och DÅ gör de allt för att stoppa honom. Illuminati tappar kontrollen över ekonomin i världen. De har nu i realiteten bara full kontroll över G5-länderna USA, Storbritannien, Italien, Tyskland och Frankrike. Om vi slår ihop all världens länder men räknar bort dessa G5-länder så kan jag meddela att resten av världens länder har en uppgång i ekonomin i snitt på hela 7%. Världen frodas! Tittar man på den afrikanska unionen t.ex. så har de påbörjat sin egen valuta och detta är tack vare Khadaffis förmögenhet som hjälp. Han har alltså vänt Illuminati i ryggen och hjälper övriga världen. Detta är den största anledningen varför de nu har gett sig på Libyen och Khadaffi. Det är också därför man var otroligt arga på Norge som drog sig ur Libyen och då skedde också Norge-attackerna. Norge-attackerna skedde som jag sagt tidigare i exakt samma månfas som 11:e september 2001. Självklart är det samma månfas idag när Khadaffi-historien dragit igång. Han blev nu också ett offer i deras ritual, man är ju inte direkt förvånad längre!


Det intressantaste däremot är att när Norge-attackerna skedde så låg solen i linje med stjärntecknet Lejon. Det är rakt ifrån stjärntecknet lejon som Elenin färdas. Slutsatsen är den att Illuminati har gjort allt för att ta bort fokus från Elenin och uppvaknandet samtidigt som de kan göra det på ett ritualistiskt vis genom månfasen. Samma sak gäller idag, eftersom Elenin har en stark påverkan idag och imorrn.
Redan den 22:a juli (Norge-attackerna) försökte Illuminati att skapa en tung stämning över hela jorden när den dagen egentligen också var menat som en positiv dag eftersom stjärntecknet Lejon låg i linje med solen den dagen. Detta innebär att solen låg i linje med Elenin och eftersom solen är vår primära sändare av frekvenser så var den dagen därmed viktig för oss människor och viktig för Illuminati att stoppa. De försökte desperat styra bort fokusen från positiva till negativa energier. De lyckades delvis, men effekterna var inte i närheten som de var den 11:e september 2001. Fördelen för Illuminati med att mörda Khadaffi nu är att få människor att associera den lycka och glädje som de känner idag och imorrn med Khadaffis död (och att mörda människor/krig är bra) samt att man ska känna stor tacksamhet för kontrollsystemet som "tar hand om oss", dödar de som "ska dödas" och "skyddar mänskligheten från ondska". De kan dock inte göra samma sak som de brukar eftersom mänskligheten nu vaknar upp. Vi ser igenom vad de faktiskt håller på med, fler och fler för varje dag. Vi blir inte lurade längre. Allting hör verkligen samman och Illuminati är livrädda för Elenin. De tvingas sakta men säkert inse att detta objekt symboliserar undergången för dem och deras kontrollsystem.

Jag hoppas allt detta har gett lite mer klarhet i vad som händer nu i världen. Det kommer fortsätta matas ut spaltmetrar om Khadaffi minst två dagar framöver, dvs under hela denna period av uppvaknande 20-21:a oktober och framåt. Kom ihåg bara att dessa TV-bilder på (lite extra överlyckliga) människor som vi kommer att se har inte så mycket med Khaddafi att göra egentligen. Det är bara så de vill att vi ska se på saken. Denna starka påverkan kommer från Elenin och den hyperdimensionella fysiken. Khadaffi borde inte ha dödats. Ingen förtjänar att dö. Detta är fortfarande ett kontroversiellt uttalande i mångas ögon, men när ni själva vaknar upp kommer ni att förstå vad jag menar. Ingen människa är ond, det är bara en temporär koppling till frekvenser av negativa energier. Vi är i grunden bara kärlek och ljus. Oändlig kärlek är den enda sanningen, allt annat är en illusion!