fredag 22 juli 2011

Oslo-attacken - 6 intressanta punkter

Det är förstås kontrollsystemet självt som har orsakat även denna attack. Skulden kommer troligtvis att läggas på Al-Qaeda eller "vita Al-Qaeda", islamister eller högerextremister, men det är som vanligt kontrollsystemet med "Illuminati" i spetsen som ligger bakom alltihop. Här nedan listar jag några viktiga punkter med information som jag kommit över de första 12 timmarna nu efter attacken som är värt att fundera över. Som alltid: tro inte blint på vad jag, någon annan eller vad media säger. Tänk själv, sök information, ifrågasätt allt. Här är information som jag har funnit, ta del av den och forska vidare! Bilda DIN uppfattning baserat på kunskap, inte tro.


Klicka för större bild. Se punkt 6 för bildbeskrivning.

1. 48 timmar innan attacken utförde Oslopolisen övningar inför en "eventuell" terroristattack. Polisen sprängde explosiva laddningar 200 meter från operahuset i Oslo. Allmänheten blev inte förvarnad. Video finns från tillfället, se länk: http://www.youtube.com/watch?v=qMCLalyn1Xs
Detta stämmer bra överens med tidigare falskflagg-attacker som nästan alltid har haft en övning inblandad antingen innan attacken eller precis i samband med attacken. Under elfte september 2001, Madridbombningarna 2004 och Londonbombningarna 2005 skedde antiterrorist-övningar rum exakt samtidigt som de verkliga attackerna skedde.

2. En person klädd i polisuniform sköt och dödade många människor som är medlem i de norska socialdemokraternas ungdomsförbund (norska SSU). De befann sig på ön Utöya. Denna person är enligt uppgift nu tagen. Falska poliser? Knappast, detta är proffs. Beskjutningarna skedde i samma tidsrymd som bombningarna men långt ifrån varandra (flera timmar + att man måste åka båt för att ta dig till ön) Medan jag skriver detta får jag lära mig om Anders Behring Breivik, en 32-årig norrman som de nu tagit för skjutningen. Han är medlem i frimurarna och har nivå 3-status där 10 är max. Det finns Facebook-konto med Anders. Som favoritbok har han listat "1984" och Kafkas "Processen". Tidningarna har tagit info härifrån och beskriver honom nu som en högerextremist och nationalist samt att han har skrivit flera kritiska inlägg mot islam. Där står det att han är direktör för Breivik Geofarm och att han har konservativa politiska åsikter. Politisk analys listas som ett av hans stora intressen. Han listar också jakt som ett tidsfördriv. Kontorna är uppsatta för att verka politiskt motiverade och att döma av hans Facebook-profil, "verkar han en politisk person". Ett twitterkonto finns även i hans namn. Det finns bara ett inlägg och det är skrivet den 17:e juli och lyder: "En person med en tro är lika med kraften av 100 000 som bara har intressen." som är en quote från filosofen John Stuart. Både Facebook och Twitterkontot är skapade alldeles häromdagen som endel i en förplanering för medier att rota i när man medvetet ska framställa denna man som en extremist i en del av ett nytt farligt nätverk antagligen. Självklart kommer man inte fokusera på faktumet att han är frimurare, det kommer tyst gå förbi i medierna… Det ger ju de flesta svaren direkt!

3. Explosionen ägde rum på stan mitt under denna pågående semesterperioden där många byggnader faktiskt står nästan helt tomma pga detta. En vanlig dag hade många tusentals dött och skadats, denna gång bara ett fåtal. Varför skulle terrorister välja att genomföra en sånhär attack nu när effekten är så liten? Om vi däremot förutsätter att det är ett klassiskt black ops-uppdrag enbart för att påverka opinionen så stämmer det istället väldigt bra. Samt om det är en ritual av frimurarna så är inte maximala antalet döda/offrade som är viktigt utan snarare ett specifikt antal.


4. En norsk expert på sprängmedel med 35 års erfarenhet inom området lade tydligt märke till hur marken lyftes under explosionen. Skyddsmaterialet under marken hade hamnat ovan mark och detta kan bara ske om explosionen var UNDER marken, som om en gastub exploderat t.ex. (Det skedde väg- och avloppsarbete i exakt det området dagarna innan detta). När marken lyfte som den gjorde kan det inte vara en bilbomb som media spekulerat. Människor har känt lukten av svavel i området. Vilka har egentligen resurser att ta sig ner under marken? Ingen okunnig fundamentalist i alla fall, det är bara insatta som tar sig dit. Efter mindre än en timma konstaterade polisen att det var en "bomb". Hur kan de avgöra detta så fort? Det har varit total kaos där. Människor har evakuerats och alla kroppar hade inte flyttats bort ens inom en timma. Hur kan de utesluta eventuell gas-olycka t.ex.? Om det ändå var en bomb, vart låg den?

5. Om vi utgår från att det faktiskt är en attack av Illuminati och kontrollsystemet så kan man förstå varför de har gett sig på Norge av flera anledningar. De vill sända ett budskap maffia style. Norge är inte med i EU, det irriterar Illuminati som vill att vi alla ska vara med i EU så att de lättare kan fortsätta ha centraliserad makt och kontroll. Norges senaste ageranden har garanterat gjort dem arga. Norge ger fullt stöd åt Palestinsk stat som ska röstas fram i September. Norge har valt att helt avböja sitt ursprungliga val att stödja bombningarna i Libyen och kommer att helt dra tillbaks sina NATO-trupper den 1:a Augusti. (http://thinkprogress.org/security/2011/06/10/242539/norway-announces-withdrawal-from-libya-campaign/) Norge har även valt att stoppa/frysa sina 235 miljoner norska kroner som var menat till Greklands nuvarande kris. (http://www.businessweek.com/ap/financialnews/D9NAIHRO0.htm) Det är bara några av anledningarna.

6. Om vi även tittar på Illuminatis satanism och frimurarna med deras ritualistiska beteenden så kan vi med den kunskapen börja göra enkla kopplingar med denna attack och deras numerologi samt dåvarande månfasen. Detta är bara några enkla exempel och det finns säkert fler kopplingar än de få som jag hittat nu. Illuminati använder sig av numerologi och slår samman siffror för att få fram en specifik siffra eller sifferkombination. Siffran 11 återkommer väldigt ofta och är av stor betydelse för dem. Bilden här ovan visar några samband med Oslo-attacken och attacken den 11:e september 2001. Bilden visar även månfasen som hälften vit och hälften svart måne. Detta symboliserar frimurarnas klassiska svart/vit-symbolism. Det syftar även på det gamla uttrycket "As above So below" (Såsom ovan så och nedan). Denna månfas var under attacken nu i Oslo och den var likadan den 11:e september 2001.